Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

jueves, 29 de mayo de 2008

From: adpc@adpc.cat
To: adpc@adpc.cat
Subject: Campanya per l'abolició dels anuncis de contactes als diaris generalistes
Date: Thu, 29 May 2008 20:08:07 +


Benvolgudes sòcies,

Adjuntem l'escrit, que en breu podreu consultar al web de l'ADPC, sobre la campanya per l'abolició dels anuncis de contactes als diaris generalistes.

Cordialment,
Secretaria de l'ADPC


Per l’abolició dels anuncis de contactes als diaris generalistes

L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) ens plantegem, una vegada més, endegar una campanya llarga per aconseguir que s’eliminin les pàgines d’anuncis classificats dels diaris que fan referència a contactes, cites, etc.

Avui en dia que les publicacions generalistes dediquin pàgines a la compravenda sexual, activitat que en general encobreix tràfic de blanques i altres negocis dubtosos, ens sembla del tot inacceptable a més d'hipòcrita.Volem convidar a altres associacions de dones i entitats per a què se sumin a aquesta denúncia i entre totes i tots fer força.

Volem recordar els diaris que ja han donat el pas suprimint aquestes pàgines: 20 Minutos, Avui i El Público, a qui reiterem la nostra felicitació. Per tant seria bo que ara ho fessin els que queden, entre d’altres, El Mundo, La Vanguardia i El Periódico.

Iniciarem la campanya, obrint un espai de denúncia i de debat a la nostra pàgina web, http://www.adpc.cat/, per recollir tots els suggeriments i opinions, per dir una vegada més públicament que no estem d’acord que uns mitjans de comunicació en algunes de les seves pàgines degradin i humiliïn les dones amb anuncis i fotografies que proclamen la compravenda del cos.

Volem recordar que en algun moment, i no fa gaire, una Comissió del Govern Central ja va acordar una recomanació per a què els mitjans suprimissin aquestes pàgines, mesura que creiem no s’ha portat a terme.

Pensem enriquir aquest comunicat, i avalar-lo amb les signatures individuals i d’entitats, publicar-lo al nostre web, i evidentment enviar-lo amb carta als directors dels diaris que tenen pàgines que atempten contra la dignitat de les dones.

Envia la teva adhesió a la Campanya i convida a amigues i associacions.

Nom
Professió
Correu electrònic

Nom Associació
Correu electrònic

Barcelona 28 de maig de 2008
Enviar suport a ....* L'ADPC és una associació professional d'ambit català, regulada per estatuts propis, que agrupa a dones que treballen en els mitjans de comunicació.
Els objectius del'ADPC s'orienten en la millora de la situació professional de les periodistes, d'acord amb la gènesi de la seva història.
Els seus Estatuts van ser aprovats el mes de juny de 1992, convertint-se en la primera associació de dones periodistes de tot l'Estat espanyol.
L'ADPC està vinculada a la Red de Periodistas Europeas, de què forma part des de 1993. També manté contactes amb altres xarxes de periodistes d'Europa i amb associacions de dones periodistes de França, Alemanya, Anglaterra i Itàlia. A més, des de l'any 2005 és membre fundadora de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores.

No hay comentarios: