Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 28 de mayo de 2008



Enviat per Mercè Pigem a La Fita


Congrés Igualtat a Lleida

convergencia.igualtat@convergencia.cat

CONVERGÈNCIA PER LA IGUALTAT


Segons la "Carta Europea per a la Igualtat de Dones i Homes en la vida local" :
La Igualtat entre dones i homes és un dret fonamental per a totes les persones i constitueix un valor important per a la democràcia. Per què aquest dret es compleixi no sols ha de ser reconegut legalment, sinó que a més s'ha d'exercir efectivament i implicar tots els àmbits de la vida: polítics, econòmics, socials i culturals.Amb l’objectiu de promoure la plena implicació de les dones en tots els àmbits, així com posar al seu abast tots els recursos necessaris per a facilitar-ho, pretenem aconseguir una societat més paritària, en la qual dones i homes comparteixin els espais de la vida quotidiana i les seves responsabilitats tant a nivell públic com privat.

Per transformar aquesta realitat, per afavorir que les iniciatives i el pensament de les dones es manifestin, cal dur a terme actuacions eficaces on s’impliquin els diferents nivells de l’Administració.

Dins aquest context, dissabte 7 de juny a partir de les 9 del matí i durant tot el dia, a Bell-lloc d’Urgell s’organitza el 1er CONGRÉS DE POLÍTIQUES D’IGUALTAT DE GÈNERE DONES/HOMES DE CATALUNYA. Ens agradaria que fessis la màxima difusió de la trobada, així com poder comptar amb la teva presència i participació.

T’adjuntem el tríptic amb el programa i les dades necessàries per a fer la inscripció (data límit: dimecres 4 de juny). Et recordem que hi haurà servei de llar d’infants, així com la possiblitat de pernoctar a Lleida ciutat i realitzar algunes visites per la comarca que ha preparat l’Ajuntament.

Atentament,


Mercè Pigem
Presidenta


Barcelona, 22 de maig de 2007

No hay comentarios: