Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 14 de mayo de 2008

foto/arxiu 2008/La Fita


L´Associació La Fita ha entrat una instancia al Ajuntament de Cubelles acompanyada d´ un treball escrit per Aurora Garcia Bertomeu, relacionat amb els antics safareigs de Cubelles avui dia malmesos per el pas del temps i a on les dones de Cubelles anaven a rentar la roba. El treball ofereix un recull de la memòria d´ algunes d´ aquestes dones en que relaten les seves vivències i records. Potser caldria afegir més noms en aquest petit format d´ investigació ja que com sempre et queden en el tinter a última hora noms de dones que caldria afegir al treball fet amb molta cura.
Es demana a les Regidories de Cultura,Urbanisme i Participació Ciutadana la voluntat de la recuperació dels antics safareigs de Cubelles en un moment en que les administracions públiques de molts llocs recuperen aquets espais públics .
La Fita i també Nucli Antic signen aquesta petició.
Caldrà esperar molt ? De moment impulsar aquesta proposta i esperar resposta es el que cal.

Seguirem insistint.

1 comentario:

Dones amb Iniciativa Cubelles dijo...

Benvolgudes companyes,

Dir-vos que des d'Iniciativa per Catalunya Verds a Cubelles, ens sumem a aquesta proposta que nosaltres sempre hem recolzat, tal i com heu pogut llegir als nostres programes electorals. Endavant i felicitats pel nou blog.

Us animem a que visiteu el nostre blog de Dones amb Iniciativa

http://donesicvcubelles.blogspot.com/