Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

martes, 18 de mayo de 2010

Us convidem a l’Escola Feminista d'Estiu

els dies 18, 19 i 20 de juny a l’espai Jove La Fontana
(Carrer Gran de Gràcia, 190-192)

i Dissabte, Festa (lloc a confirmar)
Volem que l’escola d'Estiu de dones feministes sigui un espai de trobada per a intercanviar, visibilitzar, conèixer, pensar i repensar tot el que els feminismes estan generant i han formulat des de fa temps per continuar avançant juntes.
Volem crear un espai de totes i per a totes, participatiu, amb transmissió horitzontal de coneixements que propiciïn l'intercanvi entre totes les assistents tipus tallers, rodes, col·loquis, debats...
Els temes que proposem aquest any són:

· Divendres 18, 16,30-20h. El subjecte polític del feminisme: com podem fer compatible la importància d’emprar l’eina personal-política de ser “dones” amb la necessitat de visibilitzar i representar els matisos i les diverses realitats, experiències i especificitats de les dones?

· Dissabte 19, 10,30-14h. Aprenent dels conflictes. Les diverses maneres que tenim de fer i d’entendre el feminisme ens pot portar i de fet ha comportat situacions conflictives. Parlem-ne i busquem eines per a positivar i abordar els conflictes que genera la nostra gran diversitat.

·Dissabte 19, 16,30-20h. Lesbianisme i lesbofòbia dins el moviment feminista: tot i que les lesbianes hem estat i som una part integrant del moviment feminista, sovint ens hi trobem poc representades. Per què es dóna aquesta situació? Què podem fer entre totes per a canviar-la?

·Dissabte 19, 22h Festa (estem acabant de lligar fils, estigueu atentes!)

·Diumenge 20, 11-14h. Plenari: ens trobarem totes juntes per a posar en comú el que ens ha suggerit l’Escola i fer valoracions, propostes, etc...

·Genealogies
De manera transversal i durant tota la celebració de l’Escola, volem recuperar aportacions de dones que ens han estat properes i que formen part de la nostra genealogia per tenir present el seu llegat feminista de cara al futur.

Us convidem i us esperem!

Si us plau feu-ne el màxim de difusió possible
Arribarà més informació properament
Si necessiteu espai infantil, feu-nos-ho saber al Telf. 93 302 65 45
o a xarxafem@xarxafeminista.org

No hay comentarios: