Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

lunes, 2 de marzo de 2009

fotos/arxiuLa Fita 2009


Dissabte 28 de febrer a les 19h a la tarda es va inaugurar a la sala gran del Hotel d’entitats la VII Mostra de Puntaires i Artesania que l’associació de La Fita any darrera any organitza a l’entorn del 8 de març. Grups com Les Teresines,Puntaires Caixa Penedès i Labors de Cubelles i moltes dones més veïnes de Cubelles van aportar treballs magnífics. També es va donar una placa de reconeixement a la Puntaire Teresa Torres puntaire i participant de tots els anys a totes les exposicions , desapareguda recentment a la seva filla Marisa Raulet.
Dissabte 7 de març a les 18h a la sala gran del Hotel d´entitats donem la sisena agulla de La Fita a Dolors Thomas ,poeta,dona reconeguda per la seva activitat col-laboradora amb entitats i també una dona que sempre ha mantingut un pensament feminista.La Fita va impulsar aquest guardó en reconeixement fa sis anys i cada any se li dona a una Dona.
Els actes es tanquen el dia 8 de març a La Fita de terme en que l´associació adherida a la Xarxa Feminista llegirá el Manifest del 8 de març.

Associació Dones La Fita de Cubelles

No hay comentarios: