Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 26 de noviembre de 2008


Ahir 25 de novembre , Dia Internacional contra la violència de Gènere a Cubelles molta gent es va apropar a la plaça del Ajuntament on es va celebrar un acta molt emotiu.
Mª Lluïsa Romero alcaldessa de Cubelles va llegir el Manifest adient per aquesta ocasió i va fer referència a les dones que fins a dia d’avui han mort en mans de les seves parelles. A continuació es van encendre unes espelmes que van ser emplaçades com a petita ofrena al centre de la plaça, per part d´entitats,regidors ,grups polítics i veïns assistents al acta.
També Pizzicato va oferir un emotiu Imagine musical i lectures de escrits llegits per nens i nenes del citat grup. Finalment una emotiva lectura per part del Grup de Teatre Casal de Cultura ,d´una lectura dramatitzada titulada Flors al desert, escrita per la directora del grup, Montserrat Lago. Els textos han estat llegits per Angie Raspall, Montse Antó, Antònia Saumell, Pilar Mallofré, Dani Fonoll i Salvador Estalella. referent a la massacra de dones a Ciutat Juarez ( Mexic) va colpejar a la resta de la gent present.
A la plaça feia molt fred ,la gelor acompanyava i oferia un attrezzo adient per la ocasió plena de tristesa !
Font: Diari de Cubelles

No hay comentarios: