Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

jueves, 20 de noviembre de 2008

20, 21 i 22 de novembre: IV FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

Dins d’aquest IV Fòrum obrim enguany el I Fòrum Internacional contra les violències de gènere, amb l’objectiu de crear un espai on les diferents xarxes de l’Estat espanyol i d’Europa puguem intercanviar experiències, idees i arribar a accions conjuntes. Aquest espai serà el dijous 20 a la tarda, amb tres seminaris simultanis i una Conferència amb Montserrat Comas d’Argemir i Teresa Freixes.
Les activitats del divendres 21 al matí estan especialment orientades al jovent i comptem amb 486 inscripcions. El divendres tarda i dissabte 22 estarà dedicat al ciutadania en general.
L’objectiu és generar una reflexió crítica al voltant dels diversos espais socialitzadors o expressions culturals, com poden ser el cinema, la premsa o la música que perpetuen les relacions desiguals i la discriminació vers les dones i, alhora, veure què podem fer i quines eines tenim com a dones i homes per a lluitar contra la violència de gènere.
Així doncs, durant el 20, 21 i 22 de novembre de 2008, el IV Fòrum contra les
violències de gènere i el I Fòrum Internacional, es convertiran, en un
espai per “trencar el silenci” a través de la participació activa de totes les
persones assistents, i tindrà el seu punt àlgid en la CLOENDA

US HI ESPEREM A TOTES I TOTS !!!
TRENQUEM EL SILENCI !!!
PROU AGRESSIONS !!!

La participació al fòrum és completament gratuïta i està oberta a totes aquelles persones que hi estiguin interessades i resta oberta també a totes aquelles que vulgueu participar com a voluntàries: prouviolencia@pangea.org o tel. 627 398 316
CLOENDA FÒRUM
19.15 h

Acte homenatge a les dones assassinades i maltractades
Lectura del manifest de la Plataforma
a càrrec de
JUDIT MASCÓ
BIG MAMA
DONES DE BLANC

Enviat per

Ca la Dona

caladona@caladona.org

No hay comentarios: