Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

jueves, 23 de octubre de 2008


Teatre Tantarantana

Dins del Cicle “Ella a escena” presentem “Eileen Shakespeare” un text de Fabrice Melquiot, l’escriptor Francès contemporani més fresc de l’escena.
Estrenem el text per primer cop aquí. Un text necessari on es parla dels inconvenients de néixer amb un do que s’atribueix només als homes. Una noia amb el caràcter de Shakespeare, la seva creativitat i genialitat es veu atrapada en un mòn on només els homes i les putes poden tenir una vida amb petits moments de llibertat.
Un text increíble del que volem que formeu part.

Obrim el debat de La dona i la creativitat.

Perquè recordar com va ser al passat ens ajuda a lluitar les injustícies del present i millorar el futur per les nostres filles i els nostres fills.

Al Tantarantana presentem el cicle “Ella a escena” amb espectacles teatrals que ens mostraran diferents mirades sobre la dona. També volem obrir el debat al públic assistent. És per això que enviem aquest mail.
Si hi ha alguna persona a la seva associació que vulgui participar com a ponent d’un debat obert aquí, al Tantarantana, pregaria que ens ho fèssiu saber per poder organitzar un debat amb representants de diferents associacions de dones de diferents àmbits.
Volem presentar la dificultat de desenvolupar-se dins el món cultural. Volem crear un espai on escoltar els diferents punts de vista, és per això que enviem aquest mail.
Restarem esperant la vostra participació per poder planificar aquest debat i, si és possible, continuar fent-los amb els espectacles de “”Ella a escena” fins que acabi la temporada.

Aquí us deixo informació de l’espectacle i del cicle
I el vídeo promocional d’Eileen Shakespeare

Salutacions des del Teatre













No hay comentarios: