Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

martes, 28 de octubre de 2008

Benvolgudes,
Em complau presentar-vos el nou llibre d’Editorial Meteora: El saber del cor de Teresa Costa Gramunt. El saber del cor és un conjunt de set narracions on Teresa Costa-Gramunt ens presenta un seguit de relacions sentimentals entre personatges famosos i el seu entorn familiar o amical: Cécile Éluard i la seva mare Gala Dalí; Marina Picasso i el seu avi; Anna Murià i Agustí Bartra; les dues germanes Zambrano; William i Catherine Blake; Alexandra David-Néel i el seu fill adoptiu, i finalment una estudiosa del sincretisme religiós cubà i el seu personatge estudiat.
Aquest llibre de Meteora s'edita amb il·lustracions de la pintora mallorquina Adelaida Murillo.
L’obra serà presentada per l’escriptor Jordi Coca dimecres 19 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, a Casa del Llibre de Barcelona.
Salutacions cordials,

MªJosé Morcillo Herenas
Promoció Editorial Meteora
promocio@editorialmeteora.com
*Teresa Costa-Gramunt (Barcelona, 1951) viu a Vilanova i la Geltrú i és de formació humanista –psicologia i grafologia, italià i cultures orientals–; és graduada en Disseny Gràfic. A partir de 1977 esva especialitzar en el disseny d’exlibris. Com a escriptora ha publicat des de 1991 al voltant de trenta llibres entre assaigs, narracions, poemes i prosa poètica, entre els quals destaquen Llibre d’Unai, La porta índia, Addicte a la bellesa, Noviluni a Washington, Estampes de Cuba, Llibre de l’amic, La crisàlide, L’ull de Polifem, La memòria dels jardins, Anno Domini, Cinc visions, Com un despertar de la memòria i L’escala.
.




No hay comentarios: