Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 9 de julio de 2008

Ca la Dona


Des d’aquell any 1988 en què les dones i els grups pioners van donar forma a Ca la Dona, molts grups s’hi han trobat. Alguns han desaparegut, però se n’han afegit d’altres i se n’han creat de nous i tots, d’una manera o altra, han fet que Ca la Dona sigui un punt de referència del moviment feminista de Barcelona.
Ca la Dona, com a espai obert i plural, segueix oferint espai i recursos. Els grups comparteixen la infrastructura de Ca la Dona i des de la secretaria se’ls ofereix informació i suports diversos en el seu funcionament: recollida de missatges i encàrrecs, de Correspondència, difusió d’informació d’interès per associacions, cessió de materials diversos, contactes amb altres grups o dones, preparació d’activitats, etc.

Aquest són els grups que hi pots trobar.

Per contactar-hi, truca al 93 412 77 01 en el seu horari de reunió o envia un e-correu al grup, en cas que no tingui direcció d’e-correu pots enviar-ne un a secretaria a nom del grup.Associació de Dones Juristes (abans ACDCJ) Associació de Amistad de las Mujeres Filipinas Associació de Dones contra la Violència Familiar G.A.M Tamaia (Tamaia) Associació de Dones Juristes Themis Comissió del 8 de març La Marxa. Marxa Mundial de les Dones contra la Violència i la Pobresa - Coordinadora a Catalunya Dona i presó Dona i Salut . Comissió pel dret a l’avortament Dones i Treballs Dones Monoparentals. Associació de Famílies Monoparentals de Catalunya Dones per Dones EntreDones E’Waiso Ipola Ex-donesGrup de Lesbianes Feministes (GLFB)Grup E.L.L.E.S Grup d’Història Oral. Fons documental d’Història Feminista Grup de Dones Ensenyament “Les Grans” (Associació de Dones en la Moguda dels 40 anys o més) Les Veus de Venus Nàiades, Associació Jove de Dones Feministes QueroSeno. Cultures i identitats lesbianes. O no? UMMI. Unión de Mujeres Marroquíes Immigrantes Vaques. Associació de Creadores Escèniques Xarxa de Dones per la Salut Xarxa de Dones contra la ViolènciaXarxa de Dones Immigrants Xarxa Feminista de Catalunya (La xarxa)


http://www.caladona.org/

No hay comentarios: