Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

jueves, 17 de enero de 2013

La Independent agencia de noticies amb visió de gènere publica a la seva web la convocatoria del Concurs de Poesia Dolors Thomas. N´estem satisfetes d´aconseguir aquest suport. Graciès.

Associació Dones La Fita

llegiu-ne més a  http://www.laindependent.cat
/


CUBELLES: IV CONCURS DE POESIA DOLORS THOMAS

Escrito por Maria Trives. Cubelles. La IndependentJueves, 17 de Enero de 2013 14:35
No hay traducción disponible
Dolors Thomas, cubellenca i poeta, va rebre l'any 2008 L'agulla de plata de La Fita en reconeixement a la seva persona, com a poeta i per la seva trajectòria personal en la vesant social i cultural a Cubelles. Propera a l'entitat aquell mateix any li varen anunciar la decisió d'impulsar un Premi de Poesia que portés al seu nom.
Va ser l´any 2009 quan es convocà el I Premi de Poesia Dolors Thomas. Va ser un èxit de convocatòria que va engrescar a l'entitat a continuar el projecte. 
A dia d'avui la participació acompanyada dels treballs poètics presentats evidencia que La Fita no es va equivocar. Aquest any 2013 es convoca el IV Concurs de Poesia. amb un primer premi de 300 euros i mencions especial a treballs qualificats.
Enguany s'espera que la participació i la qualitat siguin tant positives com les anteriors edicions. Podeu llegir les bases al bloc de doneslafita  i a traves de facebook (com a Dones La Fita) on s'editen les activitats i informacions puntuals d'aquesta i altres entitats de Cubelles.

Cartell_2
(Cartell de la III edició)





No hay comentarios: