Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

martes, 5 de julio de 2011

"Ca la Dona"

La Plataforma unitària contra les violències de gènere es suma a les accions que es realitzaran des de l'AVV de Sant Antoni, per condemnar el darrer cas de violència de gènere a Barcelona.


Adjuntem el comunicat i us informem de les accions:

Dimarts, 5 de juliol a les 17 hores, una concentració silenciosa de 5 minuts al c/ Comte Borrell, 44-46 davant la biblioteca.

Dimecres, 6 de juliol, a les 19.30 hores als Jardinets de l’Alguer.Us convidem a participar-hi i a fer-ne difusió.

Gràcies.


L’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Sant Antoni lamenta i condemna la mort d’una dona del nostre barri a mans de la seva parella i vol expressar el seu rebuig més enèrgic davant d’aquest nou cas de violència de gènere. Cal recordar que amb aquesta són ja 32 les víctimes d’aquesta xacra durant els set primers mesos de l’any 2011. I cal recordar també que en menys de 48 hores la violència masclista s’ha cobrat la vida de tres dones.
L’Associació manifesta el seu rebuig davant qualsevol expressió de violència de gènere i referma el seu compromís de treballar de forma coordinada contra aquesta greu problemàtica, tant pel que fa a la tasca de sensibilització i prevenció, com a la d’atenció i intervenció en favor de les dones que pateixen aquesta violència.

L’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Sant Antoni convoca, aquest dimarts, 5 de juliol a les 17 hores, una concentració silenciosa de 5 minuts al c/ Comte Borrell, 44-46 davant la biblioteca, i també dimecres, 6, als Jardinets de l’Alguer a les 19.30 hores, en senyal de dol i per fer palès el nostre refús no només a aquest darrer cas de violència de gènere sinó a totes les agressions que venen patint les dones.

Barcelona, 5 de juliol de 2011

Associació de Veïns i Veïnes del barri de Sant Antoni
Barcelona

No hay comentarios: