Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 27 de julio de 2011

Benvolgudes sòcies, amigues i grups de la Xarxa Feminista,
A l’assemblea realitzada a Ca La Dona, el dimecres 6 de juliol, es va decidir marxar del pis del carrer Casp per raons econòmiques doncs amb les retallades era impossible continuar pagant el lloguer.
Ha estat una decisió difícil que ens ha bellugat moltes emocions, però, un cop decidit, ens hem posat a treballar per preparar el trasllat i ens encoratja la il·lusió d’arribar el més aviat possible a Ripoll25 (l’Ajuntament ens han dit que el febrer del 2012 ja hi podrem anar).
Durant el temps que duri aquesta espècie d’exili de casa nostra, intentarem funcionar el més unides possible i continuarem totes les activitats en espais provisionals.
Cooperacció (www.cooperaccio.org ) ens lloga, per un preu simbòlic, un espai a les seves oficines del carrer Sant Honorat núm 7, i ens cedeix un magatzem a l'Hospitalet per guardar totes les coses fins que puguem anar a Ripoll.
A partir de setembre, doncs, ens podreu trobar a Cooperacció al C/ Sant Honorat, 7. Properament informarem a la nostra web del número de telèfon de contacte però mentrestant podeu fer servir la nostra adreça de correu electrònic per contactar amb nosaltres.
Volem agrair molt explícitament i de tot cor el suport i les ofertes d’acollida que hem rebut per part de la Llibreria Pròleg, del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, d’Entrepobles, de la FAVVB,... i també volem donar-vos les gràcies per la confiança, el suport, les ajudes econòmiques i les energies que ens heu fet arribar!
Bon estiu i fins a la tornada!--
Xarxa Feminista
C/Casp 38, pral
08010 Barcelona
tel. 93 3026545
fax. 93 4123996
www.xarxafeminista.org

No hay comentarios: