Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

lunes, 12 de abril de 2010


JO TAMBÉ VULL DIR-LI ADÉU
***************************
Dimecres 14 d’abril de 2010 a les 19 hores i a Ca la Dona C / Casp, 38 pral.
BARCELONA farem el nostre comiat a la MANOLA RODRÍGUEZ LÁZARO (1917-2009)
***************************
Com ja sabeu, la Manola ens va deixar per la Mercè de l’any passat, i les persones que conformem la família
extensa de la seva relació social i de compromís no ho varem saber fins a mitjans de febrer.
Ha estat difícil fer-se a la idea que ella ja no hi és perquè, els darrers dies i més que mai, els records de les vivències compartides, les esperances i desesperances de lluita viscudes han estat present en
totes nosaltres, com si l’haguéssim de continuar saludant en qualsevol de les nombroses reunions i/o manifestacions de tot tipus on hi coincidíem.
A totes ens hauria agradat acomiadar-la, com ella hauria esperat, tal i com es fa a les persones que han deixat petja en les nostres vides.
Per això no volem deixar passar aquest moment tan especial de la seva partença sense dir-li el nostre particular adéu en comunió amb les diferents sensibilitats que ella representava. Totes a una i en clau de suma, com ella volia.
Hem pensat en un acte emblemàtic, de reconeixement al gran llegat que ens deixa a cada una de nosaltres, un espai on cadascú pugui expressar allò que el cor li demana, verbalitzar el propi adéu i, a través de la paraula i d’altres llenguatges, fer palès els sentiments entranyables que ens han mantingut unides en el decurs de molts anys de la seva llarga vida.
Són moments per la trobada i el record, i per continuar amb les tasques que ella duia a terme de forma insistent, constant i aparentment infatigable, aquelles que hem après mentre l’hem tingut enmig nosaltres. Us hi esperem.
_______________________________________________________
Les dones de Ca la Dona, de la Xarxa Feminista , de les altres xarxes socials, sindicals, polítiques, de les Dones del 36, del veïnatge del Barri del Carmel i de totes aquelles que ella era capaç de fer compatibles.
Secretaria
Ca la Dona www.caladona.org
Casp, 38, principal, 08010 Barcelona
telèfon 934 127 161 i fax 934 123 996

No hay comentarios: