Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 21 de abril de 2010

El 23 d'abril serem al carrer, amb llibres, revistes, xapes, fulletons, samarretes i, sobretot, amb un espai per a la visibilitat i la relació feminista.

Ens trobem a la parada número 115 de La Rambla, a l'alçada del Liceu, amb la FAVB, que ens cedeix espai a la seva parada (gràcies!). A l'espai hi podreu trobar, entre d'altres:

* Alícia en un mundo real. Isabel Franc i Susanna Martin. El còmic que esperàvem!* Devenir Perra i En un zulo propio, d'Itziar Ziga* Latidos, de Manuela Rodríguez Lázaro*
llibres dels grups de Ca la Dona (dona i salut, dones x dones, xarxa feminista).
* Eròtiques i despentinades. Un recorregut de cent anys per la poesia catalana amb veu de dones. Pròleg, recerca i selecció: Encarna Sant-Celoni i Verger (cessió dels ingressos dels drets de reproducció i distribució a Tamaia).
* Feminismes de la transició a Catalunya. Textos i materials. Conxa Llinàs i Carmona (ingressos de la venda destinats al Centre de Documentació de Ca la Dona).
* Ni príncipes ni perdices. Sethistòries de dones que diuen prou. Tamaia
* Escritos. Gretel Ammann. Xarxa Feminista
* La lucha de las trabajadoras de Jaeger Ibérica contra la discriminación salarial. Pròleg de Tania Mercader
* Manifiesto SCUM. Edición comentada. Valerie Solanas, M. Milagros Rivera Garretas, Luisa Muraro, Mafalda y Atenea, Núria Fraile, Diego Luis San Roman

* ..................Les revistes* Ca la Dona
* Mujeres Preokupando * i d'altresTambé
* Só pra vacilar. La Maria Rosa. CD, música d'autora irreverent, atrevida, divertida, irònica, dolça, salvatge, romàntica, amb un directe sorprenent i un final inclassificable!
* xapes poètiques* punts de llibre
* fullets

si voleu gaudir dels torns d'estada a la parada, poseu-vos en contacte amb la secretaria, a info@caladona.org. Ens veiem el 23!--
Secretaria
Ca la Dona
www.caladona.org
Casp, 38, principal, 08010 Barcelona

No hay comentarios: