Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 25 de noviembre de 2015

A les sis al Centre Violeta.El Violeta acollirà els principals actes aquest dimecres. El gruix dels actes se celebraran el 25N, a partir de les 18h., amb la inauguració de l'exposició Violència masclista en parella: desmuntem mites?, de l'Institut català de la Dona. Seguidament tindrà lloc la lectura del manifest del Dia Internacional contra la violència envers les dones i la presentació de la campanya Donaveu1325 i debat: Mujer, conflicto armado y paz, a càrrec de M. Rosario Vásquez. Divendres es farà un cine fòrum amb el documental Menopausa Rebel, que serà el primer acte conjunt amb l’Observatori de les Dones en els mitjans de comunicació. Dissabte, per tancar la programació relacionada amb el 25N, hi haurà un taller d'igualtat de gènere, amb l'especialista Alba García, també al Centre Violeta.

4 comentarios:

Unknown dijo...

Thanks for such a great article here. I was searching for something like this for quite a long time and at last I’ve found it on your blog. It was definitely interesting for me to read  about their market situation nowadays.
python training in velachery
python training institute in chennai

Unknown dijo...

This is an awesome post.Really very informative and creative contents. These concept is a good way to enhance the knowledge.I like it and help me to development very well.Thank you for this brief explanation and very nice information.Well, got a good knowledge.

Python training in marathahalli | Python training institute in pune | Python training in IndiraNagar

raju dijo...

nice information......!
inplant training in chennai
inplant training in chennai for it.php
panama web hosting
syria hosting
services hosting
afghanistan shared web hosting
andorra web hosting
belarus web hosting
brunei darussalam hosting
inplant training in chennai

shree dijo...

very nice....
inplant training in chennai
inplant training in chennai
inplant training in chennai for it
namibia web hosting
norway web hosting
rwanda web hosting
spain hosting
turkey web hosting
venezuela hosting
vietnam shared web hosting