Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 1 de enero de 2014

CONVOCATÒRIA I PREMI AURORA DE MICRORELATS

 L’associació de Dones La Fita impulsa el primer concurs de microrelats amb el suport de la Regidoria de Polítiques d´Igualtat de l’Ajuntament de Cubelles i Ràdio Cubelles.
 Sota el nom d’Aurora, la deesa de la mitologia grega que obria les portes del cel anunciant un nou dia, volem conèixer petits relats i gaudir-los compartint-los i premiant-los.
 L’entitat de Dones La Fita es mostra molt engrescada en aquest nou repte que té com a finalitat promoure i fomentar la narrativa i creativitat.
Des de l’entitat, esperem que tingui el mateix èxit en qualitat i acceptació que el Concurs de Poesia Dolors Thomas.

 BASES QUE ESTABLEIX LA CONVOCATÒRIA La temàtica dels microrelats d’aquest any té com a eix central la reflexió entorn la igualtat de gènere, la pèrdua de drets ja conquerits actualment i el significat del 8 de Març.

 Poden participar a la convocatòria totes les persones físiques a partir dels 14 anys ,amb una única obra . El format de presentació de les obres serà en DIN A4 i amb lletra Arial 12 a doble espai . En quant a extensió, aquests no podran superar els caràcters establerts per categoria. El format de presentació de les obres serà en DIN A4 i amb lletra Arial 12 a doble espai .

En quant a extensió, aquests no podran superar els caràcters establerts per categoria.

 Els microrelats han de ser inèdits, escrits en català o castellà i no poden haver estat premiats en cap altre concurs.

 S’estableixen dues categories:

 - Categoria A: Microrelats que no superin els 140 caràcters. (sense comptar separacions i espais, només lletres i signes):

 - Categoria B: Microrelats fins a 420 caràcters. (sense comptar separacions i espais, només lletres i signes):

 El jurat valorarà:

 1. Que no superin els 420 o 140 caràcters amb espais

 2. L'ús de llenguatge no sexista.

 3. La fidelitat del microrelat a la temàtica proposada.

 4. L'originalitat del text.

 PRESENTACIÓ: S’hauran de presentar tres exemplars, fent constar a la coberta el nom del premi a que es presenta en aquest cas I Concurs de Microrelats AURORA.

 En un sobre apart i tancat que incloureu dins el sobre anterior on heu dipositat el text original s’ha d’adjuntar la plica amb el nom, cognom, adreça, telèfon de contacte i la fotocòpia del DNI de l’autor o autora del microrelat.

 S’haurà de dipositar o enviar a la següent adreça: Associació Dones La Fita Hotel d´Entitats de Cubelles Carrer Joan Roig i Piera 3-5 Cubelles 08880

 Podeu deixar a la bústia de la mateixa associació en el citat Hotel d´Entitats tots els dies de 9h a 14h i de 16h a 21h excepte dissabtes a la tarda.

 El període establert per enviar els microrelats va del 18 de novembre de 2013 fins el 15 de febrer de 2014

 Es reserva el dret de fer difusió dels microrelats concursants en altres mitjans. El veredicte es farà públic dissabte 12 d´abril de 2014 i en el mateix acte en què l’entitat lliura el Premi de Poesia Dolors Thomas.

 El primer premi és de 100 euros
 Transcorregut un termini màxim d'un mes, es procedirà a la destrucció dels originals no reclamats

 Associació Dones La Fita

No hay comentarios: