Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

sábado, 9 de marzo de 2013






Agulla de La Fita 2013

Dissabte 8 de març. La sala de la Rectoria de Cubelles plena de gom a gom. Amics i amigues colaborant amb la nostra entitat. Totes les dones que han rebut anteriorment aquest guardó tenen camins paralels ,cadascuna amb la seva trajectòria personal i totes elles deixant un estel al seu pas per sempre més. Avui a la sala hi eren presents algunes d´elles . Agraïm la seva presencia i la complicitat entre elles compartint aquests moments.
Gloria Carretero directora del Cor L´Espiga i amb un ampli recorregut musical a pesar de la seva joventut rep aquest any 2013
 Unes paraules d'agraïment per part de la guardonada i a considerar la seva precepció de que les dones tots els dies treballen en petites par-celes aparentment poc visibles pro que van sumant al llarg de la seva vida ,dia a dia i hora a hora.
Ens van agradar les teves paraules i la sensibilitat que desprenien cadascuna d´elles.

Agraïments a Joan,Paloma ,Maribel ,Paquita e Isabel per oferir el tast. A Jose Ordaz de DECO pel bonic ram fet per ella mateixa.
De plata amb una reproducció de La Fita del Terme es disseny de Joan Font.Només la disposen les dones guardonades per l´entitat de Dones La Fita.
Et recordem Aurora en aquests dies i d´altres també . Hi faltes tu a la foto!

No hay comentarios: