Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

viernes, 15 de junio de 2012


Danys i riscos de les polítiques sobre la salut de les dones - 2012

Atenció: s'obre en una nova finestra.
Salut - Salut de les dones
En l'informe de l'any passat sobre l'estat de les polítiques de salut envers les dones a Catalunya ja es posava l'èmfasi en els dos aspectes determinants: els efectes de la crisi sobre la salut de les dones i l’impacte de les retallades, iniciades pel Govern de la Generalitat, en els drets socials. Un any després, els problemes abans exposats lluny de millorar s'han aguditzat amb uns 6 milions de persones a l'atur. Resum de l'informe 2012 dia internacional d’acció per a la salut de les dones "Els danys i riscos de les polítiques sobre la salut de les dones". CCOO - Catalunya.  
dona-treballadora
La segona línia d'anàlisi és la falta d'informació actualitzada, ja que la major part de dades oficials disponibles a partir dels organismes públics corresponen al 2009, poques del 2010 i gairebé cap del 2011, situació agreujada perquè moltes d’aquestes dades no estan encara desagregades per gènere, com a la majoria de països desenvolupats.
El document tracta d'altres aspectes que es consideren rellevants:, entre les quals els determinats socials de la salut, l’evolució de les demandes en temes de salut mental, els drets i la salut sexual i reproductiva, tenen especial importància.
trobareu la resta del article a http://www.laindependent.cat/

No hay comentarios: