Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

jueves, 24 de mayo de 2012


NITS INDEPENDENTS a la Valentine: La prostitució al cinema

El 29 de maig és la segona Nit Independent a la Valentina (Plaça Regomir del barri Gòtic) i és també oberta al públic( de 20h a 22h). Hi oferirà una amena xerrada l'escriptora, periodista, investigadora i professora de la UAB, Juana Gallego.
Gallego, que forma part de l'Associació de Dones Periodistes (ADPC) i de la XIDPIC.CAT (Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere a Catalunya) és autora de diverses obres sobre el tractament de les dones als mitjans i d'anàlisis sobre les dones en la professió periodística. Aquests darrers anys ha realitzat una investigació sobre la imatge que a través del temps s'ha donat a les prostitutes en el cinema ('Putas en el cine'). Aquesta Nit Independent en farà un tast a tota l'assistència. Per a ella, aquesta ha estat una investigació "amena i apassionant" en els transcurs de la qual s'ha trobat amb "moltes, moltes perles". Un tast doncs de llengüatge cinematogràfic.
La vetllada, organitzada per Amada Santos i Diva Criado, s'acabarà amb lectura colectiva de poemes i sorpreses. Després copa i música a voluntat.No hay comentarios: