Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

martes, 28 de septiembre de 2010


29 S
Totes a la Vaga general, TOTES AL CARRER]
NOSALTRES, ALTERNATIVES FEMINISTES.
Mani: les dones ens trobem a Rambla Catalunya amb Diagonal ( on hi ha una girafa) a les 17'30h.
Cada dia , les dones feministes estem fent sentir la nostra veu contra aquesta crisi per evidenciar la necessitat de canviar el sistema i d’incloure i debatre les nostres propostes davant aquesta situació que cada vegada agredeix més els nostres drets i no posa les bases per un nou sistema. Ara en el marc d’una mobilització DE PROTESTA a tot Europa que volem que sigui molt gran, volem fer sentir les nostres propostes feministes i antipatriarcals i la nostra veu fent vaga general i anant plegades a la manifestació. Demà totes al carrer, si tens feina fes vaga, no vagis a comprar, no portis les criatures a l’escola, no agafis el transport...
És el moment de fer present aquestes propostes que tenen com element central la cura, imprescindible per una societat civilitzadora que posi en primer terme la persona i no la seva productivitat).
És el moment de tornar a DENUNCIAR ELS FALSOS LÍMITS DE L’ECONOMIA CAPITALISTA i PATRIARAL BASADA EN EL MERCAT I EN NEOLIBERALISME MÉS BEL·LIGERANT DELS DARRERS ANYS que ens deixa més pobres i amb menys drets.
Les dones en posar en primer terme les persones, vindiquem en primer lloc el benestar i la qualitat de les persones – totes i diverses I això des de la Nostra mirada de dones, ha de ser un DRET UNIVERSAL.
PAREM EL MÓN PER PROTESTAR I FER ARRIBAR LA NOSTRA VEU I LES NOSTRES PROPOSTES A TOT ARREU!!!!!

Lloc i hora de trobada: Rambla Catalunya amb Diagonal ( on hi ha una girafa) a les 17.30h.

No hay comentarios: