Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

miércoles, 21 de julio de 2010


Moltes de les revindicacions i del llarg camí impulsat des de la perspectiva feminista per part de col·lectius de dones han segut sovint qüestionats ,vetats i nomes la voluntariosa i ferme actitud de grups de dones feministes han aconseguit resultats en el temps desprès de que els grups ciutadans, dones i homes politics o no , cal dir-ho, han fet bandera i lluitat a la hora d´ aconseguir objectius avui dia complerts o encaminats en el Parlament i en el Congres.

Els Plans d´ Igualtat formen part d´ aquest llarg camí .
A Cubelles com a molts municipis anteriorment i amb una certa lentitud i benvingut sigui ara ,finalment el Pla de Politiques d´ igualtat a Cubelles es una realitat. Ha costat es cert !
Ple del Ajuntament , en que es portava a votació el citat Pla ,va quedar un pel esvaït i en el anonimat el paper de les dones de La Fita que sempre han defensat tirar endevant aquest Pla de Igualtat , en repetides ocasions. La Fita es manifesta satisfeta ,i les aportacions fetes per la entitat incloses en el borrador, juntament amb les aportacions de Por Derecho Propio ,La Mar,Dones amb Iniciativa ,que si va disposar de la veu al Ple i la participacio en els tallers de dones veïnes del municipi totes elles, ha complert objectius. Demanem ara que els compromisos establerts amb la Regidoria de Politiques d´ Igualtat respecte a la elaboració del Consell de la Dona òrgan consultiu i primordial per encapçalar determinades línees d´ actuació a petit ,mitja i llarg plac resoltes en els temps senyalats .Felicitar a la Regidoria per la feina desenvolupada.
La Fita no varem disposar de la paraula en el Ple, pro hi érem com Entitat i estem de moment esperançades i satisfetes, i si no ,ja es veurà !
Maria Trives
Presidenta Associació Dones La Fita

No hay comentarios: