Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

domingo, 21 de febrero de 2010


FEMINITZANT EL BAIX LLOBREGAT

Dissabte passat, Dones amb Iniciativa del Garraf ha acompanyat les dones del Baix a la seva 2ona Assemblea de Dones celebrada a Sant Feliu de Llobregat.

L’Assemblea de Dones amb Iniciativa del Baix ha estat una demostració de la fortalesa que encara tenen les dones del Baix. El document polític que han aprovat, un cop debatut i incorporades les esmenes corresponents, planteja una sèrie d’objectius programàtics per a que les Dones del Baix avancin en l’ empoderament de les dones i en la feminització d’ ICV al Baix, així com aconseguir l’objectiu d’una major justícia i equitat de gènere.

Des d’aquí volem felicitar les Dones del Baix per l’organització de l’assemblea, pels resultats i pel procés de discussió tant enriquidor que juntes hem pogut compartir, però sobretot us felicitem per la vostra fortalesa i ambició de futur. Les Dones amb Iniciativa del Garraf us donem les gràcies i comptem amb el vostre suport i assessorament per avançar i consolidar les polítiques de gènere a la nostra comarca.
Enviat per Monica Miquel de Dones amb Inicativa Cubelles

No hay comentarios: