Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

jueves, 14 de mayo de 2009


El programa de Ràdio Cubelles Barreja’t amb mi ha resultat un dels tres finalistes als Premis de Comunicació Local 2008 que atorga la Diputació de Barcelona.
Barreja’t amb mi competeix en la 24a. edició dels Premis Rosalia Rovira, destinats a programes de producció pròpia emesos per una ràdio municipal d'una població de fins a 15.000 habitants i que està dotat amb 10.000 euros. La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc a l’Auditori de l'hotel Melià Sitges el proper dissabte 23 de maig de 2009, a les 20h.
Barreja’t amb mi és una iniciativa conjunta de l’associació cubellenca Por Derecho Propio i de Ràdio Cubelles que té per objectiu enriquir els valors humans a través de la barreja i el mestissatge cultural amb la voluntat de ser un espai de convivència entre els diferents col·lectius estrangers que ara viuen a Catalunya i la seva societat receptora. La proposta del programa apunta a posar en comú aquestes històries, coneixements i experiències, des de tot allò quotidià, acostant els costums, les anècdotes i les informacions que col·laborin al coneixement i entesa comuna entre cultures.La conductora del programa, Luz Cassino, considera que el fet de ser finalistes “és un reconeixement al compromís i al treball d’investigació que es duu a terme, però sobretot posa de relleu la importància d’un projecte que dóna veu a persones estrangeres que són les verdaderes protagonistes”. Així mateix, Cassino considera que Barreja’t amb miés una eina de sensibilització molt potent pel que fa a la convivència i la participació de ciutadans i ciutadanes de ple dret”.

No hay comentarios: