Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

martes, 14 de abril de 2009

5a edició del Paraules de Dones’

Notícies - Altres informacions
14/04/2009

El Paraules de dones és una activitat plenament consolidada que organitza l’associació cubellenca de dones Por derecho propio, una trobada entre immigrades i autòctones amb la voluntat de compartir experiències i vivències de les dones a través de les paraules d’escriptores i autores del món en un espai creatiu.
El programa de la cinquena edició del Paraules de dones inclou una breu ressenya històrica de l’activitat, intercanvi i lectura de fragments de prosa, poesia, cançons, contes... i un pica-pica intercultural amb plats i productes d’arreu del món. Aquest acte, que tindrà lloc aquest dissabte 18 d'abril a partir de les 16h., compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones, la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cubelles i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Paraules de dones és només un exemple de les activitats que l’associació Por derecho propio organitza al llarg. Recentment van promoure una jornada de debat de propostes per superar la crisi que va comptar amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones. A banda d’aquests i d’altres actes i activitats, les membres de Por derecho propio tenen un programa a Ràdio Cubelles (107.5 FM) que s’emet els dilluns a les 22h. i els diumenges a la 1h. Barreja’t amb mi és un espai d’intercanvi d’experiències de dones immigrades a Cubelles o en localitats veïnes premiat per la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) amb el Premi a la Diversitat Cultural 2008 en la modalitat de ràdio.

Consulti el programa del Paraules de dones fent clic aquí.

No hay comentarios: