Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

jueves, 8 de enero de 2009




DONES X DONES, US ANIMEM A VENIR PLEGADES A LA MANIFESTACIÓ DISSABTE DIA 10 DE GENER A LES 5 DE LA TARDA

Contra els atacs de l'exèrcit israelià i l'ocupació militarista a Gaza.Ens trobarem a l'Estudiantil a la plaça Universitat. Portarem una pancarta i mocadors palestins, totes les que els tingueu!!! Davant la insensatesa de la violència dels exèrcits, les dones continuem posant per damunt de les armes, les paraules i el diàleg. La vida, per damunt de tot, en mig de la lògica patriarcal guerrera i militarista.

... El que està passant a Gaza aquests dies no és sinó la continuació d'aquesta lògica militarista de consolidació i manteniment del poder dels uns sobre els altres. Dels més forts sobre les més i els més vulnerables. La lògica guerrera que té com objectiu perpetuar aquest poder, mitjançant els arguments que siguin.Per tal de conseguir-lo fant ostentació de la força militar i de la violència que aquesta comporta. Nosaltres ens oposem a aquesta lògica i la denunciem.

Exigint que s'aturi la violència, els atacs indiscriminats contra la població civil a Gaza.

Exigint la denúncia concreta de la comunitat internacional per tal de que s'aturi la violència i el bloqueig econòmic ( aliments, medicaments...) en la franja de Gaza.

Exigint que els responsables d'aquesta violència indiscriminada siguin jutjats pels tribunals internacionals.

Exigint, el compromís del nostre govern en portar a terme accions concretes per aconseguir aturar aquesta violència.

i mostrant la nostra solidaritat amb la crida de les dones femnistes i pacifistes israelianes per aturar aquesta massacre, i amb tot el poble de Palestina….

Us animem també a escriure cartes als diaris, denunciant aquests fets.

Perquè juntes podem moure el món, i canviar-lo!!!

DONES X DONES


-----------------------------------------------

Declaració d'organitzacions de dones contra la guerra a Gaza 2009-01-01

Nosaltres, organitzacions de dones per la pau, de diferents horitzons polítics demanen el silenci de les armes, i demanem el començament immediat de deliberacions per parlar de pau i per acabar amb la guerra. La dansa de la mort i la destrucció s'ha d'acabar. Demanem que la guerra ja no sigui una opció, ni la violència una estratègia, ni l'assassinat una alternativa. La societat que volem ha de permetre que tots els individus puguin portar una vida segura - a nivell personal, econòmic, i social.

És clar que el preu més alt el paguen les dones i poblacions dites de la perifèria - geogràfica, econòmica, ètnica, social, i cultural - que, ara com sempre, s'exclouen de l'esguard públic i del discurs dominant. El temps de les dones és ara.

Exigim que les paraules i les accions es realitzin en un altre idioma.


Bat Shalom , Coalició de Dones per la Pau , EAhoti: La Dona a Israel , Anuar: Les dones jueves i àrabs de Lideratge , Aswat-palestí Gay ,ona , Artemis: Societat Econòmica de la Donampoderament Econòmic de la Dona, Feminancy: Escola d'Empoderament de la dona, Grup activista feminista ? Jerusalem, Grup activista feminista - Tel Aviv, Comissió Internacional de la Dona: la Subdivisió d'Israel , Isha L'Isha: Centre Feminista de Haifa, Itach: Advocades per la Justícia Social , Kol Ha-Isha: Jerusalem Centre de la Dona , Mahut Centre: Informació, Formació i Ocupació per a la Dona, Shin Moviment: Igualtat de Representació de la Dona , De suport comunitari: Women's Business Development Center, TANDI - Moviment de Dones ,Demòcrates , Tmura: L'Anti-israelià Centre Legal , Universitat contra l'assetjament - Tel Aviv Les dones i els seus òrgans De la Dona del Parlament, Esperit de la Dona: la independència financera per a Dones Víctimes de Violència-

Secretaria
Ca la Dona

www.caladona.org


Casp, 38, principal, 08010 Barcelona
telèfon 934 127 161 i fax 934 123 996


No hay comentarios: