Primavera

Primavera
Foto/ F.Leonart

martes, 26 de febrero de 2013



Dibuix A. Soler/ arxiu La Fita 2008

Dones La Fita de Cubelles, tots els anys organitza actes al voltant de la setmana del 8 de març Dia Internacional de les Dones Treballadores. L'atorgament de l´Agulla de La Fita 2013 en reconeixement a una Dona de Cubelles i com no!  Al voltant d´un sopar trobar-se amigues i sociès  dins aquestes dates. La lectura del Manifest a la Fita del Terme on els quatre grups de dones de Cubelles fent pinya i en comú ,es visible tots els anys ,apropant a ciutadans i ciutadanes ,homes i dones plegats a participar-hi plenament . Aquest any una vegada mes apropeu-vos! Us esperem! 

Associació Dones La Fita de Cubelles

lafitacubelles@gmail.com


Divendres 8 de març
Atorgament Agulla a la sala de la Rectoria a les set de la tarda

Dissabte 9 de març
Sopar al Restaurant La Font  a les nou de la nit .

Reserves amb antelació al mateix restaurant 

viernes, 22 de febrero de 2013




Sopar de La Fita /Setmana 8 de març 2013
Dissabte 9 de març a les nou de la nit
Restaurant La Font ,carrer Sant Antoni ,4
T. 83 895 01 55
Cubelles 08880 
Preu tiquet 17,50 euros 
Cal reservar i pagar amb antelació les reserves al mateix restaurant .
Animeu-vos ja !

lunes, 11 de febrero de 2013


Ja tenim la revista al carrer. La trobareu a Hotel d´Entitats ,carrer Joan Roig i Piera 3-5 de Cubelles i també a la biblioteca o a determinats establiments del poble.

lunes, 4 de febrero de 2013




Dones La Fita de Cubelles, tots els anys organitza actes al voltant de la setmana del 8 de març Dia Internacional de la Dona Treballadora. L'atorgament de la 10ª Agulla de La Fita en reconeixement a una Dona per la seva trajectòria aquest any 2013 i el IV Concurs de Poesia Dolors Thomas suposa un esforç econòmic per la nostre entitat pro n'estem satisfetes i seguim amb il·lusió en mantindre aquest repte tots els anys. Es a punt de sortir la revista 4 que trobareu a punts determinats com el Centre Social ,a la Biblioteca Municipal i també a establiments del municipi. Es gratuïta i amb una distribució de 300 exemplars,potser un pel minsa la quantitat pro esperem que entengueu l'esforç per part de la nostre entitat.

Associació Dones La Fita de Cubelles